O nama

Hotel Ideal postoji više od 30 godina. Predstavlja provjereno mjesto za ugodan boravak, brzo i efikasno obavljanje poslova u gradu a takođe njegova dobra pozicija daje pristupačnost gostu za obilazak svih značajnih turističkih mjesta.

Za nekoliko minuta hoda možete stići do centra Podgorice koji je udaljen svega 1 km od hotela. Tu se nalaze brojni barovi, restorani, prodavnice i noćni klubovi. Autobuska i Železnička stanica su udaljene 1 km, dok je Aerodrom Podgorica je udaljen 10 km od hotela.

Hotel u svojoj ponudi ima restoran sa predivnom terasom okruženom zelenilom koja pruža jedinstven osjećaj mira i posebnosti.

Hotel posjeduje sopstveni - besplatan parking, besplatan bežični internet koji je dostupan u celom objektu, sobe su klimatizovane, sadrže LED TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo. Sobe su uređene u nježnim bojama i nude obilje svjetlosti i savršen mir.

Doručak je na bazi "Menu - A la carte" i nudi razne vrste doručaka, pića i kafe tako da gost uvjek može izabrati svježe pripremljen doručak.

Recepcija stoji na raspolaganju 24h sa ljubaznim osobljem koji govore više jezika.

Hitel Ideal je objekat koji je ocenjen kao najisplativiji u poređenju sa drugim objektima u Podgorici!

Za Vaš ugođaj:

 

  • Usluge recepcije 24h

  • Usluga buđenja

  • Osoblje sa znanjem više stranih jezika

  • Sef na recepciji

  • Prostorija za prtljag

 

WiFi

 

Bežični internet je dostupan u svim gostinskim sobama i apartmanima, kao i u svim javnim prostorijama hotela, uključujući recepciju, restoran i bar, bez doplate.

 

Parking

 

Za sve goste koji dolaze svojim automobilom, obezbjeđujemo parking mjesto, besplatno.

 

Vešeraj

 

Svaki Vaš zahtjev za usluge pranja, peglanja i slično, bice procesuiran profesionalno i brzo, u roku od 24 časa. Ukoliko, ipak, imate potrebu za hitnom akcijom, uradićemo sve šta je u našoj moci da ispunimo Vaša očekivanja.

Foto galerija